Regulament de desfășurare al Campaniilor disponibile

Campanii active:

  • Promoție cafea – 1+1 gratuit la fiecare cafea comandata.
  • Ofertă pizza – la o pizza comandată, primești o sticlă de Limonada (0,2l); Oferta este valabilă exclusiv online – indisponibila
  • Ofertă Limonadă – la fiecare comandă de 55 de lei primești o limonadă de 200 ml. Oferta este valabilă in perioada 01 iunie 2022 – 31 august 2022. -indisponibila
  • Ofertă vin DOMENIILE BOHOTIN – aduca peste 170 ron pe nota de plata si iti oferim un vin rece DOMENIILE BOHOTIN/oferta valabila exclusiv dupa ora 17:00 telefonic,pe site -ul www.restaurant-oscar.ro sau pe aplicatia iasidelivery
  • Oferta 8 martie – doamnele care comanda de minim 170 de lei primesc gratuit un spumant rose Festiv,doamnele care comanda un spumant rose Festiv au 70% discount ,doamnele care comanda din categoria BarOnline au 30% discount la produsele din aceasta categorie.Aceasta promotie este exclusiv pentru comenzile primite in callcenter sau pe www.restaurant-oscar.ro si este dedicata exclusiv doamnelor doar in ziua de 08/03/2023
    * OFERTELE PROMOTIONALE NU SE CUMULEAZA INTRE ELE*

Art. 1 – Organizatorul

Organizatorul este compania S.C. Oscar Eigo Food S.R.L., cu sediul în Iaşi, Str. Lascăr Catargi, nr. 15, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J22/2590/2018, cod unic de înregistrare RO39931390.

Art. 2 – Participanți

Pentru campaniile noastre este eligibilă orice persoană fizică, care achiziționează preparate din locația noastră.

Art. 3 – Durata

Perioada valabilității campaniilor OSCAR poate fi nelimitată sau poate varia în funcție de sezonul specific campaniilor. Verificați cu atenție disponibilitatea acestora pe site-ul  https://restaurant-oscar.ro/.

ATENȚIE! Ofertele NU se cumulează. Fiecare campanie este disponibilă în mod independent și nu poate fi asociată cu o alta de pe site.

Art. 4 – Protecția datelor personale

Organizatorul respectă şi protejează confidenţialitatea datelor dumneavoastră personale. Orice informaţie personală este prelucrată şi folosită conform politicii de confidenţialitate a datelor personale şi nu va fi folosită în nici un mod care contravine acestei politici.

Organizatorul se obligă de asemenea să respecte prevederile Legii nr. 677/2001, privind protecţia datelor personale stocate pe durata campaniei. Ca atare, Organizatorul se angajează să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor/clienților la prezenta campanie şi să le utilizeze conform legislaţiei în vigoare.

Prin simpla participare la campanie şi trimiterea datelor personale la Organizator, participanţii sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a Organizatorului, să fie prelucrate şi folosite în viitor de Organizator sau de persoane juridice autorizate de către acesta, pentru a informa participanţii cu privire la noi produse, oferte, promoţii, campanii publicitare şi de marketing. La cererea expresă, în scris, a participanţilor, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

Art. 5 – Alte Clauze

OSCAR PRO FOOD SRL își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament, fără o notificare prealabilă. Varianta modificată va fi adusă la cunoștința clienților prin afișare pe site-ul https://restaurant-oscar.ro/, sectiunea Regulament de desfasurare al campaniilor.

Pentru orice alte informații sau nelamuriri puteti sa ne contactați la adresa de e-mail comenzi@restaurant- oscar.ro.